AUTO GUIDE 3000

Za serije MF 5700 SL, MF 6600, MF 7600/7700 i MF 8600/8700 dostupan je potpuno automatski sustav upravljanja Auto-Guide 3000 proizvođača Massey Ferguson. Ovaj sustav vrlo je pouzdan i jednostavan za upotrebu, a njegova preciznost mjeri se u submetarskom, decimetarskom i centimetarskom području. Sustav se može tvornički ili naknadno ugraditi u sve traktore s pripremom za Auto-Guide, a služi povećanju produktivnosti, jednostavnosti upravljanja i boljoj udobnosti. Poboljšava rentabilnost zahvaljujući većem prinosu, nižim troškovima i većoj dobiti na svakom poljoprivrednom gospodarstvu.

Pošto je dokazano da sustavi navođenja u radu na polju dovode do dokazane uštede od do 12 posto goriva, sve više ratara razmatra nabavu automatskog sustava upravljanja.

- nudi Vam mogućnost odluke, hoćete li besplatni EGNOS korekturni signal s točnošću ispod metra, ili ćete kontaktirati vašeg Massey Ferguson prodajnog partnera i kupiti OmniSTAR Submeter-Signal (VBS) – signal s točnošću ispod metra ili Dezimeter-Korrektursignal (HP) – signal s točnošću decimetra.
- Nadogradnja se izvodi jednim utičnim modulom, koji se utakne na TopDock – priključnu stanicu.
- Senzori ugrađeni na prijemniku utvrđuju poziciju traktora.
- Za točnost u rasponu od centimetra može se ugraditi jednostavni utični modul u TopDock, koji omogućava prijenos podataka preko GSM mreže.
- Može se uvijek lako nadograditi bez koda za otključavanje.

TopDock prijemnik s utičnim modulom
Podržava različite satelitske sustave GPS, GLONASS i GALILEO. Prijemnik ih podržava uz pomoć jednog izbornog RTK utičnog modula, korekturom baznih stanica i mobilnih mreža.

RTK bazna stanica
nudi točnost od +/- 2 cm za obradu rednih kultura i omogućava visoke radne brzine.

STROJEVI S PRIPREMOM ZA AUTO-GUIDE:

MF 5700 SL  
MF 6600    
MF 7600    
MF 7700    
MF 8700
POVRATAK