Prezentacija kombajna Activa S

Idealno rješenje za mješovita gospodarstva

Naš zaključak nakon rada i prezentacije u Požeštini je da je taj kombajn idealno rješenje za mješovita gospodarstva. Serija Activa S nudi beskompromisnu opremljenost te, za svoju klasu, visoku razinu jednostavnosti upravljanja, podešavanja i komfora u vožnji. MF ACTIVA S-modeli su prave tehnološke inovacije i uklapaju se u sva gospodarstva s izmjenjivim plodoredom. MF 7345 S sa pet slamotresa odlikuje se kvalitetom finalne izrade i jačinom protoka pod najtežim uvjetima. Tu je svakako poboljšani AGCO POWER SCR-motori mogućnost isporuke s MF PowerFlow otkosnim uređajem je veliki adut prodavačaovakvih kombajna.

ACTIVA S može se naručiti u dvije verzije; s konvencionalnim kosim elevatorom i jednostavnom košarom ispod vršidbenog bubnja ili s dodatnom kombinacijom razdvajanja s rotirajućim "Multi-Crop Separatorom“ i uvlačećim valjcima "PowerFeed-Roller“.

Tu je i jedna od najboljih kabina na tržištu - Proline kabina. Unutrašnji prostor kabine je u pogledu komfora potpuno usklađen - dizajniran za udobnost i s višestruko podesivim, zračno ogibljenim sjedalom za vozača, zatim naslonom za ruke i elementima za upravljanje i podešavanje koji su integrirani u konstrukciju sjedala. Veliki vjetrobran prostrane kabine nudi odličan pogled na područje ispred kabine, dok sama kabina posjeduje izvanrednu ponudu svjetlosnih izvora: šest radnih reflektora u krovu, opremljeni su podesivim i dugovječnim svjetiljkama H9 s jakim svjetlom. Dolje niže nalaze se dva reflektora za osvjetljenje ceste s dugim i kratkim svjetlom, dva daljnja za dugo svjetlo i još jednom dva radna reflektora.

Spremnik zrna volumena 8.600 litara s elektronički sklopivim poklopcem produljuje vrijeme korištenja između dva pražnjenja. Načelno gledano, MF ACTIVU S ćete kod žetve doživjeti kao izuzetno fleksibilnu i sigurnu investiciju.POVRATAK