MF 8S - THE ULTIMATE TRACTOR

Massey Ferguson s ponosom najavljuje pokretanje potpuno nove serije MF 8S, koja predstavlja novo razdoblje modernih i pouzdanih traktora i nudi novu razinu udobnosti i učinkovitosti za potpuno povezanu, inteligentnu i održivu poljoprivredu.


Seriju MF 8S razvili su praktičari za praktikante. Nakon sedam godina ispitivanja širom svijeta i opsežnih istraživanja kupaca, serija MF 8S donosi upravo ono što poljoprivrednici žele. Iako je opremljen izvrsnim specifikacijama, nudi i izniman omjer cijene i performansi. "Naš vizionarski koncept MF NEXT, koji je prvi put predstavljen na Agritechnici 2019, sada je stvarnost", kaže Thierry Lhotte, potpredsjednik i upravni direktor Massey Ferguson, Europa i Bliski Istok. Prošlog studenog proslavili smo 50. obljetnicu slijetanja na Mjesec, što je omogućilo nemoguće. Sada je vrijeme da svoju viziju provedemo u figurativnom smislu i izvedemo je na zemlju

Lansiranje serije MF 8S najavljuje potpuno novo doba za Masseyja Fergusona, jer nudi poboljšano praktično iskustvo koje uključuje prednosti povezanosti i pametnih tehnologija uzgoja. Kako bi udovoljio zahtjevima moderne, održive poljoprivrede, Massey Ferguson kombinira najsuvremenije strojeve s opsežnim asortimanom potpuno umreženih usluga i dodatnih usluga koje pomažu kupcima da učinkovitije upravljaju svojim farmama.

  • Jedinstveni "Protect-U" dizajn smanjuje buku, toplinu i vibracije i omogućava da se struja čistog i hladnog zraka uvuče odostraga i dovede u filter zraka. Ova kabina pozicionirana je kao jedna od najboljih na tržištu u pogledu razine buke.
  • Potpuno nova kabina obujma 3,4 m³. Svojim jedinstvenim oblikom i konstrukcijom od četiri stupa, ova kabina ima neusporediv pogled. Nudi novu razinu prostora, udobnosti, kontrola i mogućnosti povezivanja.
  • Optimalna kontrola i inteligentan rad stroja zajamčeni su digitalnom i intuitivnom nadzornom pločom "MF vDisplay", terminalom Datatronic 5 i novom, sveobuhvatnom upravljačkom ručicom MultiPad s naslonom za ruke "Control Center".
  • Serija MF 8S nudi dva potpuno nova i učinkovita mjenjača, koji donose maksimalne performanse na zemlju i istovremeno smanjuju gubitke snage za 26% i smanjuju potrošnju goriva za do 10%.
  • Novi prijenos s dvostrukim kvačilom Dyna E-Power objedinjuje prednosti danas dostupnih tehnologija: osjećaj CVT-a i učinkovitost izravno mehanički upravljanog mjenjača. Alternativno, novi, super učinkovit Dyna-7 Semi-Powershift sada nudi 28 stupnjeva prijenosa.
  • Nova zadnja osovina poboljšava učinkovitost i svestranost. Uz do 10% više vuče i 20% više hidraulične snage, omogućava upotrebu većih, produktivnijih radnih alata i strojeva.
  • Potpuna povezanost radi poboljšanja profitabilnosti i održive poljoprivrede. MF 8S standardno dolazi s MF Connect telemetrijom i opcijskim softverom za prijenos podataka MF Task Doc, tako da korisnici mogu donositi odluke upravljanja utemeljene na podacima kako bi optimizirali učinkovitost i produktivnost.

LETAK
POVRATAK