Kako bi Vaš stroj bio učinkovito pripremljen za sezonu
Kako bi Vaš stroj bio učinkovito pripremljen za sezonu, a u cilju ostvarivanja što optimalnijeg prinosa bitno je redovito održavanje stroja.

U ponudi imamo originalne rezervne dijelove za Massey Ferguson -AGCO parts. Također Vam možemo ponuditi i originalne dijelove za traktore: Landini, Mc Cormick, Deutz Fahr, Same, Hűrlimann,Lamborghini, Case, NewHolland, Steyr i kombajne: Deutz Fahr, Laverda. Nudimo i zamjenske rezervne dijelove za gore navedene marke traktora i kombajna, te veliki izbor potrošnih dijelova, stakla kabine i sl. za John Deere, Claas i Fendt koje isporučujemo isključivo po prethodnoj narudžbi. U suradnji s dobavljačima rezervnih dijelova koje imamo u ponudi nastojimo da krajnji kupac naručene rezervne dijelove dobije što je prije moguće i samim tim štedimo njegovo vrijeme.

Osim prodaje rezervnih dijelova kod nas u poslovnici nudimo mogućnost slanja paketa putem kurirskih službi na kućnu adresu naših kupaca. Težimo k tome da je naše poslovanje brzo, učinkovito i cjenovno prihvatljivo kako bi krajnji kupci bili što efikasniji u radu sa svojim strojevima.
KONTAKT
POSLOVNICA OSIJEK
Prodajni predstavnik  - Damir Gilić
+385 99 355 76 39
damir.gilic@topagro.hr
POSLOVNICA SVETA HELENA
Voditelj odjela poslovanja rezervnih dijelova  - Tihomir Petrač
+385 99 355 76 38
tihomir.petrac@topagro.hr