SERIJA GLOBAL DYNA 4

Dva nova trocilindrična modela serije MF 5700 iz Masseya Fergusona predstavljaju daljnji razvoj modernih i ravnih dizajna serije Global te se odlikuju poznatim mjenjačem za prijenos snage Dyna-4 kao i opcionalnim ovjesom kabine za najvišu udobnost. Ovi ekonomični traktori temelje se na robusnom podvozju serije MF 5700 s osovinskim razmakom od 2,32 m te nude snagu podizanja od 4,3 t što ih čini idealnim odabirom za raznovrsne radove u polju i pri transportu.
 • MODEL/VERZIJA
 • MF 5708 Dyna 4
 • MF 5709 Dyna 4
  MF 5710 Dyna 4
  MF 5710 Dyna 4
  MF 5710 Dyna 4
  MF 5710 Dyna 4
 • SNAGA U KS
 • 85
 • 95
  100
  100
  110
  110
 • MOTOR/ZAPREMNINA
 • AGCO POWER 3 cil./3,3 l
 • AGCO POWER 3 cil./3,3 l
  AGCO POWER 4 cil/4.4 l
  AGCO POWER 4 cil/4.4 l
  AGCO POWER 4 cil/4.4 l
  AGCO POWER 4 cil/4.4 l
 • MJENJAČ
 • Dyna 4
 • Dyna 4
  12 x 12 Synchro-Shuttle ručno (Standard)
  Dyna-4 16/16 Lastschaltgetriebe (opcija)
  12 x 12 Synchro-Shuttle ručno (Standard)
  Dyna-4 16/16 Lastschaltgetriebe (opcija)
Trocilindrični motor sa zajedničkim vodom (Common Rail) jamči optimalnu štednju goriva, nesputanu snagu i iznimnu pouzdanost. Visokoučinkoviti motor AGCO POWER ispunjava stroge standarde emisija Tier 4 Final zahvaljujući minimalnoj emisiji ispušnih plinova

Trocilindrični motori s tehnologijom Common Rail serije MF 5700 odlikuju se iznimno kompaktnom konstrukcijom koja omogućava proširenje spremnika za gorivo kako bi se omogućili dulji radni dani, a da pri tome ne trpi produktivnost.

Sustav za smanjenje emisija ugrađen u motor uopće ne zahtijeva održavanje. Dizelski oksidacijski katalizator (DOC) koji se upotrebljava radi na načelu protoka tako da se praktički ne može začepiti. Ispušni plinovi prolaze kroz katalizator pri čemu se oksidiraju ugljikov monoksid, plinoviti ugljikovodici, nesagoreno gorivo i nesagoreno ulje. Na taj se način smanjuju razine opasnih emisija. Učinkovitost sustava DOC brine se za optimalnu snagu motora u svim namjenama.
Ovaj prijenos iz Masseya Fergusona poznat je po svojom odličnom pouzdanošću i stabilnom, mekom i jednostavnom radu te se odlikuje upravljanjem koje u potpunosti isključuje spojku pomoću lijeve ručice PowerControl ili desne vozačke T-poluge.

Novi prijenos s funkcijom spojke papučice za kočnicu dostupan je kao opcija uz AutoDrive. Čim se pritisne papučica gasa, ona istodobno djeluje kao spojka. Time se znatno pojednostavljuje rad vozača dok se istodobno postižu veća učinkovitost i komfor. Ova je funkcija posebno od pomoći kod radova s utovarivanjem.

Dyna 4
Zahvaljujući impresivnom radu i učinkovitom dizajnu, prijenosi Dyna-4 nenadmašni su kad su upitanju učinkovitost, rad i udobnost. Šesnaest brzina vožnje unaprijed i šestaest brzina za vožnju unatrag mogu se u potpunosti prebacivati bez aktiviranja spojke.

Dyna-4 može se jednostavno i udobno aktivirati pomoću ručice PowerControl montirane na lijevoj strani ili vozačke T-poluge na desnoj strani, što je jedinstveno u ovoj klasi.

Vozačka T-poluga
Jednostavno gurnite vozačku T-polugu naprijed ili unatrag kako biste povećali ili smanjili stupanj prijenosa Dynashift. Za promjenu grupe, dodatno pritisnite tipku na dršku vozačke poluge tijekom mijenjanja stupnja prijenosa.

AutoDrive

Funkcija AutoDrive (dostupna kao opcija) omogućava automatsku promjenu stupnja prijenosa pri čemu radi u dva različita načina rada:
- Način AutoDrive-Power: Mijenjanje stupnja prijenosa pri 2.100 o/min
- AutoDrive Eco: Mijenjanje stupnja prijenosa pri 1.500 o/min
Kabina
Od ergonomski oblikovane bočne konzole i uporabe uređaja na desnoj strani pa sve do inteligentno pozicionirane ručice mjenjača ili moderne upravljačke ploče - sve je tu kako bi Vaš dugi i teški radni dan bio produktivan, a kvaliteta rada na iscrpljujućim poslovima bila što viša.

Upravljačka ploča

Moderna upravljačka ploča ne pokazuje samo broj obrtaja motora i broj okretaja priključnog vratila nego i servisne intervale, potrošnju goriva, prijeđenu udaljenost, obrađenu površinu, temperaturu ulja, sate rada traktora te memorirani broj obrtaja motora i informacije o održavanju.
POVRATAK